Thailand ett aventyr..

Mycket spannande hander somsagt har I lilla Thailand. Natten mog den 9:e var det tydligen nan som ville halsa pa I varat rum, sakeret for han sag att det var sa snygga manniskor som bodde dar ;)

Na men vi nar vi vaknade markte Vendela som lag med huvudet mot vaggen att varan dorr stod oppen.. Vi fattade inget! Hon marker direkt att safteyboxen ar oppen och tom, paniken ar ett faktum! Malin utbrister:

-Nan har gott I somnen!!

 

Strax hittar vi vara moneybelt kastade pa golvet, nan har alltsa varit inne I rummet medan vi lag och sov, alla pengar ar borta men tur ar att de lamnat kort och pass. Tjuven har alltsa strackt sig over Vendelas huvud och oppnat safteyboxen sen har personen gatt In I rummet anda till hornet och tagit min bors dar jag forvarade kredit och korkort. Allt kanns valdigt obehagligt och det syns inga marken pa dorr eller likande. Vi snackar med agarna men de ser forvanade ut och sager att de aldrig haft inbrott sen de byggde om till guesthouse, vi bestammer oss I alla fall direkt att byta hotell vad dom an sager sa kan man ju inte lita pa nogon. Det kanns ocksa nodvandigt for att kunna slappna av sa alla begav sig ut pa jakt. Vi hittade ett som sag riktigt fint ut och dar skulle alla fa dela pa ett dubbelrum sa billigt var det ocksa. Vi slog till direkt men nar vi fick rummet markte vi att det inte var sa najs, jag lovar att dom har inte stadat pa minst 2 manader sa golvet ar mer som en strand och man slipper se sig sjalv I spegeln viket kanske ar tur ;) haha Na men annars har vi det extremt bra och I morgon ska vi till Similian islands dar vi ska snorkla och ma gott! Sa ni kan gott va lite avundsjuka ;) haha

mattias


Kommentarer
Postat av: Julia

Haha oj shit vilken rysare!:O Haha inte de minsta avis,har detså bra här hemma med ca 20 minus;) Haha el? Men de låter ju som att ni har de jättebra, fortsätt ha de super!:)

2011-02-22 @ 18:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0